Korbáčky, parenica, mozzarella a další tažené sýry
autor: Petr Rys
34 stran doprovázených barevnými fotografiemi
Po zaplacení přijde do mailové schránky odkaz ke stažení ve formátu .pdf . Prodejce není plátce DPH.
Tažené sýry mají využití a tradici po celém světě. Jsou využívány k přímé spotřebě i k použití v kuchyni. Přírodní i uzené. Měkké i tvrdé. Můžou se jíst hned nebo můžou i ke zrát několik měsíců.
Jsou nejen oblíbené ale i hezké. Sýry roztodivných tvarů a velikostí.
Mozzarella, Korbáčky, Parenica, Burrata, Sologuni, Kaškaval, Provolone, Kasseri a další. Burrata je tažený sýr, ve kterém jsou schované další dobroty.
E-book, který se zabývá výrobou této speciální kategorie sýrů.
285.- Kč





Náhled e-knihy
Rozdíl mezi pařeným a taženým sýrem, jak kvalita mléka ovlivňuje výrobu, dva výrobní směry a kdy nastává tažnost, kultura a prokysávání, práce se syřidlem, tvarování, solení, uchovávání, tvrdost sýra a zrání, marinády a nálevy pro chuť a uchovávání, jogurt jako termofilní startér, výběr receptů.